Masterclass Gedragsanalyse in organisatie

Wat speelt er nu echt in de organisatie?

Je maakt een analyse van de organisatie m.b.v. je eigen verandercasus vanuit verschillende stromingen: Organisatiepsychologie, antropologie en systemisch werken. Zodat je inzicht krijgt in de situatie en het huidige gedrag van mensen. Dat is voorwaarde voor de start van een succesvolle verandering.

• Je ontdekt het maken van een cultuur en gedragsdiagnose
• Je leert te vertragen om later te versnellen
• Je gebruikt verschillende soorten vraagtechnieken om een goede organisatie analyse uit te voeren.
• Je leert een doel analyse te maken van je verandercasus met behulp van verschillende technieken
• Je ontdekt wat waarnemen is vanuit systemisch en antropologisch perspectief.
• Je leert in en uit te zoomen in je organisatie waarbij je verbinding houdt met het geheel, de medewerkers en andere betrokkenen.

Ontwikkeling:
• Je bent in staat een grondige organisatie analyse te maken
• Je denkt voorbij problemen en oplossingen en maakt het onzichtbare zichtbaar
• Je neemt met een scherpe blik waar en interpreteert gedrag in organisaties beter

2-daagse Masterclass live

Fysieke bijeenkomsten

Vertaal de kennis naar jouw praktijk in de masterclasses. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De masterclass maakt gebruik van een inspirerende omgeving zoals het strand waarbij theorie, casuïstiek, dialoog, uitdagende opdrachten en praktische tools centraal staan.

Art2Change biedt deze masterclass ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie

Inspirational Studio 

Doelgroep 

Leiders en adviseurs die beweging willen creëren bij verandertrajecten en hun kennis over gedragsverandering in organisaties willen vergroten. 

2-daagse Masterclass online

Online sessie

Voorafgaand aan de training vindt er een intake plaats via een intake formulier. Op basis van de intake kunnen wij rekening houden met de leerdoelen en aandachtspunten. Op de dag van de Masterclass krijg je toegang tot de video’s en opdrachten. Je gaat hiermee zelfstandig aan de slag. Bij de tweede dag in de middag is er ruimte voor persoonlijke coaching voor al je vragen en aandachtspunten. Laat je 30 minuten coachen op je eigen vraagstukken. Om 16 uur sluiten we af met een groepssessie om zo samen meer verdieping te creëren met de andere deelnemers. 

Leer je liever in je eigen tijd? Als je jezelf inschrijft ontvang je van ons zes maanden toegang tot de leeromgeving. Dan is er voldoende tijd om het interactieve videomateriaal en het inspirerende zelfstudie materiaal op een rustig moment te bekijken. We bieden de mogelijkheid om zelf een coaching sessie in te plannen en de uitwerking van je casus in te sturen. 

Overige informatie

Data 2022/2023 

Deelnameprijs

Exclusief kosten voor overnachting. Inclusief dag arrangement, uitgebreide lunch aan het strand, trainingsmaterialen en een Art2Change certificaat.