Maatwerk & Coaching

Leiderschapscoaching

Heb jij de ambitie om jouw leiderschap in verandersituaties nog verder te ontwikkelen? Of wil je een impuls geven aan het ontwikkelpotentieel van jouw leiderschapsteam ten aanzien van veranderen? Art2Change biedt leiderschaps coaching voor teams of 1- op -1 en (op maat) inspiratiesessies en workshops op diverse veranderthema’s.

Sta je als leider voor een grote veranderuitdaging en heb je behoefte om hierover te sparren? Sluit dan ons unieke sparringsabonnement af. Een manier om op de momenten die voor jou belangrijk zijn te spiegelen over jouw uitdagingen en veranderinterventies.

Heb je een vraag? Stel deze dan via het contactformulier bij contact.
We zien er naar uit jou en je vraag te leren kennen.

Maatwerk

Wij verbinden ons aan een organisatie door intensief te co-creëren in (gedrags)verandering. Wij bieden hierbij op maat gemaakte workshops, interventies en coaching. Zie hieronder een aantal maatwerk voorbeelden.

Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING
Lees verder
Door je sensitiviteit raak je op de juiste momenten de juiste snaren. Speelt in op waar de energie zit. Door je andere en voorspellende kijk verrijk je leiderschap.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING
Lees verder
Je staat open voor wat er is maakt niet functionele patronen zichtbaar. Je laat inzichten ervaren en helpt mee naar de doorvertaling in de organisatie.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING NL
Lees verder
De dames zetten je echt even weer op scherp en voorkomen dat je als een kip zonder kop de oplossingen gaat verzinnen. Met 1 gesprek was mijn eigen patroon me weer duidelijk en ook welke weerslag dit had op mijn MT.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenOndernemer in Consultancy
Lees verder
Linda en Marianne hebben me geholpen om het eigenlijke probleem echt scherp te krijgen zodat ik van daaruit verder kon.
Previous
Next

Inspiratiesessie

Binnenkort een heidag of teamsessie? Boek nu een van onze inspiratiesessies. Onze op maat gemaakte inspiratiesessies kunnen gaan over onderwerpen en actuele
thema’s in gedragsverandering zoals:

• Besluitvorming
• Emotie en gedrag
• Weerstanden in verandering
• Transitie & Transformatie
• Versnellen van innovatie

Heb je interesse in een inspiratiesessie? Maak je interesse kenbaar via het contact formulier.  We zien er naar uit jou en de organisatie te leren kennen.

Workshop Organisatie opstellingen

We geven je inzicht in de onderstroom van jouw organisatie; in (onbewuste) dynamieken en patronen en jouw rol daarin. In samenwerking met Inzicht&Co. 

Klik hier voor meer details.

Data 2023

Open inschrijving
Meld je aan via het contactformulier en vermeld bij bericht waarvoor je je wilt aanmelden.

Art2Change biedt deze workshop organisatieopstellingen ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je nog meer informatie? Of wil je je inschrijven voor onze workshops? Dat kan via ons contact formulier. We zien er naar uit je ontmoeten.