Maatwerk & Coaching

Leiderschapscoaching

Heb jij de ambitie om jouw leiderschap in verandersituaties nog verder te ontwikkelen? Of wil je een impuls geven aan het ontwikkelpotentieel van jouw leiderschapsteam ten aanzien van veranderen? Art2Change biedt leiderschaps coaching voor teams of 1- op -1 en (op maat) inspiratiesessies en workshops op diverse veranderthema’s.

Sta je als leider voor een grote veranderuitdaging en heb je behoefte om hierover te sparren? Sluit dan ons unieke sparringsabonnement af. Een manier om op de momenten die voor jou belangrijk zijn te spiegelen over jouw uitdagingen en veranderinterventies.

Heb je een vraag? Stel deze dan via het contactformulier bij contact.
We zien er naar uit jou en je vraag te leren kennen.

Maatwerk

Wij verbinden ons aan een organisatie door intensief te co-creëren in (gedrags)verandering. Wij bieden hierbij op maat gemaakte workshops, interventies en coaching. Zie hieronder een aantal maatwerk voorbeelden.

Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING
Read More
Door je sensitiviteit raak je op de juiste momenten de juiste snaren. Speelt in op waar de energie zit. Door je andere en voorspellende kijk verrijk je leiderschap.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING
Read More
Je staat open voor wat er is maakt niet functionele patronen zichtbaar. Je laat inzichten ervaren en helpt mee naar de doorvertaling in de organisatie.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING NL
Read More
De dames zetten je echt even weer op scherp en voorkomen dat je als een kip zonder kop de oplossingen gaat verzinnen. Met 1 gesprek was mijn eigen patroon me weer duidelijk en ook welke weerslag dit had op mijn MT.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenOndernemer in Consultancy
Read More
Linda en Marianne hebben me geholpen om het eigenlijke probleem echt scherp te krijgen zodat ik van daaruit verder kon.
Previous
Next

Inspiratiesessie

Binnenkort een heidag of teamsessie? Boek nu een van onze inspiratiesessies. Onze op maat gemaakte inspiratiesessies kunnen gaan over onderwerpen en actuele
thema’s in gedragsverandering zoals:

• Besluitvorming
• Emotie en gedrag
• Weerstanden in verandering
• Transitie & Transformatie
• Versnellen van innovatie

Heb je interesse in een inspiratiesessie? Maak je interesse kenbaar via het contact formulier.  We zien er naar uit jou en de organisatie te leren kennen.

Workshop Organisatie opstellingen

We geven je inzicht in de onderstroom van jouw organisatie; in (onbewuste) dynamieken en patronen en jouw rol daarin. In samenwerking met Inzicht&Co. 

Klik hier voor meer details.

Data 2022 (live)

Art2Change biedt deze workshop organisatieopstellingen ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je nog meer informatie? Of wil je je inschrijven voor onze workshops? Dat kan via ons contact formulier. We zien er naar uit je ontmoeten.

Workshop Systemisch Veranderen

Art2Change verzorgt 1 daagse workshops vanuit het systemische perspectief. 

Hoe kan het toch dat veranderen vaak zo’n gedoe is? Waarom vallen we zo snel weer terug in oud gedrag? Wat maakt dat niemand in beweging komt? Hoe komt het dat we zo hard werken maar we toch niet ons doel behalen? Herkenbaar? En kan dat ook anders? In deze workshop leer je veranderen vanuit een systemisch perspectief. Door een unieke combinatie van theorie, oefeningen en praktijkvoorbeelden is het geleerde uit de workshop direct toepasbaar in jouw dagelijkse werk.

• Je maakt kennis met de beginselen van systemisch kijken;
• Je kunt de verschillende fasen in een verandering herkennen;
• Je leert een aantal krachtige interventies die de gewenste verandering ondersteunen;
• Je ontdekt dat er voor succesvol veranderen meer nodig is dan de praktische zaken die je kunt regelen en organiseren.

Ontwikkeling:
Door te leren kijken naar veranderingen vanuit een systemische perspectief weet jij wat er nodig is om de verandering te laten slagen.

Doelgroep:
Voor iedereen die werkt met teams en organisaties in veranderende omstandigheden. Zoals teamcoaches, agile coaches, consultants, teamleiders, managers, projectleiders en programmamanagers.

De workshop systemisch veranderen wordt gegeven door onze ervaren trainers Monica Pals en Loes Verstappen.

Locatie 

Deelnameprijs

Inclusief dag arrangement, uitgebreide vegetarische lunch aan het strand, trainingsmaterialen en een Art2Change certificaat. 

Data 2022 (live)

Art2Change biedt deze workshop ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.