Maatwerk & Coaching

Maatwerk

Wij verbinden ons aan een organisatie door intensief te co-creëren in (gedrags)verandering. Wij bieden hierbij bijvoorbeeld: 

• Talentmetingen (VerticalQ)
• Inspiratiesessie over actuele thema’s in gedragsverandering
• Op maat gemaakte workshops en/of interventies

Zie hieronder voor meer info over een aantal van onze maatwerk voorbeelden.

Leiderschapscoaching

Heb jij de ambitie om jouw leiderschap in verandersituaties nog verder te ontwikkelen? Of wil je een impuls geven aan het ontwikkelpotentieel van jouw leiderschapsteam ten aanzien van veranderen? Art2Change biedt leiderschaps coaching voor teams of 1-op-1.

Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING
Lees verder
Door je sensitiviteit raak je op de juiste momenten de juiste snaren. Speelt in op waar de energie zit. Door je andere en voorspellende kijk verrijk je leiderschap.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING
Lees verder
Je staat open voor wat er is maakt niet functionele patronen zichtbaar. Je laat inzichten ervaren en helpt mee naar de doorvertaling in de organisatie.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING NL
Lees verder
De dames zetten je echt even weer op scherp en voorkomen dat je als een kip zonder kop de oplossingen gaat verzinnen. Met 1 gesprek was mijn eigen patroon me weer duidelijk en ook welke weerslag dit had op mijn MT.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenOndernemer in Consultancy
Lees verder
Linda en Marianne hebben me geholpen om het eigenlijke probleem echt scherp te krijgen zodat ik van daaruit verder kon.
Previous
Next

Talentmeting

Ontdek en ervaar jouw sterkste talenten!

Wil je inzicht in waar jouw krachtige talenten zitten? Vanuit de Vertical Q methode kunnen we je sterkste talenten meten vanuit je lijf! 

‘Ervaren waar je kracht ligt is vele malen effectiever dan weten waar je goed in bent.’

We brengen je talenten en de bijbehorende valkuilen in kaart. We kijken hierbij naar Hoofd-, Hart- en Buik intelligenties. Deze methode wordt succesvol ingezet voor persoonlijke coaching of loopbaancoaching. Daarnaast om teams en organisaties beter te laten samenwerken binnen de bestaande teamdynamieken. Zo staat iedereen binnen een team in zijn/ haar/ hun kracht en zal dit zorgen voor betere prestaties binnen teams. 

Hoofd intelligentie: In onze westerse maatschappij hebben we vooral geleerd om ons hoofd brein te gebruiken. Dat gaat over onder andere strategie en creativiteit, het genereren van ideeën en het doordenken van plannen. 

Hart intelligentie: We beschikken echter over meer wijsheid; Om meer balans te krijgen in ons lijf helpt het ook om ons verlangen toe te laten. Ons hart staat voor emoties, gevoelens. Deze aspecten zijn minstens zo belangrijk als ons denkvermogen

Buik intelligentie: Het kan helpen om ons bewust te zijn van intuïtie en ons te laten leiden door ons gevoel. Dit vergt moed om te luisteren naar onze ongepolijste emoties en instincten.

Heb je interesse in een talentmeting? Maak je interesse kenbaar via het contact formulier.  Dan nemen we contact met jou op voor een afspraak.

Leiderschapscoaching

Heb jij de ambitie om jouw leiderschap in verandersituaties nog verder te ontwikkelen? Of wil je een impuls geven aan het ontwikkelpotentieel van jouw leiderschapsteam ten aanzien van veranderen? Art2Change biedt leiderschaps coaching voor teams of 1- op -1 en (op maat) inspiratiesessies en workshops op diverse veranderthema’s.

Sta je als leider voor een grote veranderuitdaging en heb je behoefte om hierover te sparren? Sluit dan ons unieke sparringsabonnement af. Een manier om op de momenten die voor jou belangrijk zijn te spiegelen over jouw uitdagingen en veranderinterventies.

Heb je een vraag? Stel deze dan via het contactformulier bij contact.
We zien er naar uit jou en je vraag te leren kennen.

Inspiratiesessie

Binnenkort een heidag of teamsessie? Boek nu een van onze inspiratiesessies. Onze op maat gemaakte inspiratiesessies kunnen gaan over onderwerpen en actuele
thema’s in gedragsverandering zoals:

• Besluitvorming
• Emotie en gedrag
• Weerstanden in verandering
• Transitie & Transformatie
• Versnellen van innovatie

Heb je interesse in een inspiratiesessie? Maak je interesse kenbaar via het contact formulier.  We zien er naar uit jou en de organisatie te leren kennen.

Workshop Organisatie opstellingen

We geven je inzicht in de onderstroom van jouw organisatie; in (onbewuste) dynamieken en patronen en jouw rol daarin. In samenwerking met Inzicht&Co. 

Klik hier voor meer details.

Data 2024

Open inschrijving
Meld je aan via het contactformulier en vermeld bij bericht waarvoor je je wilt aanmelden.

Art2Change biedt deze workshop organisatieopstellingen ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je nog meer informatie? Dat kan via ons contact formulier. We zien er naar uit je te ontmoeten.