Organisatieadvies

De kunst van het veranderen

Art2Change verstaat de kunst van het veranderen. Wij helpen leiders graag bij cultuur- en gedragsveranderingen. Wij hebben jarenlange ervaring als veranderexperts in grote professionele organisaties. En wij zijn in staat te kiezen uit een breed pallet van verschillende bewegingen en daarin maatwerk te leveren. Wij gebruiken meerdere lenzen om naar organisaties en naar veranderen te kijken. Zoals systemisch werken en systeemdenken, corporate antropologie, sociale psychologie en verandermanagement. Voor opdrachten waar dat gewenst is werken wij samen met een netwerk aan ervaren trainers & adviseurs.

Wij verklaren waarom mensen doen wat ze doen en laten zien hoe je de cultuur en gedrag beïnvloedt. Wij zoeken naar de vraag achter de vraag. We gaan samen observeren, analyseren, doelgedragingen bepalen, communiceren, veranderen en reflecteren. We besteden aandacht aan het verbinden van aanwezige kwaliteiten en talenten in organisaties om zo nog beter kansen en potentieel in de organisatie te benutten. Vaak is creativiteit nodig om ingewikkelde complexe problemen op te lossen. Op een slimme manier verbinden en combineren, integreren, van elkaar leren, op elkaar voortbouwen en naar elkaar luisteren. Als leider wil jij – net als wij – toch ook niets liever dan dat de organisatieverandering slaagt?

Heb je een vraag? Stel deze dan via het contactformulier bij contact.

Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenLeiderschapsteam
Lees verder
Scherpe analyse denkt positief, autonoom & creatief. Richt zich altijd op verbetering, samen leren en is gericht op impact.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager ING NL
Lees verder
Haar pro-actieve, hands-on houding en haar toegankelijkheid heeft de ontwikkeling van de tribe enorm geholpen.
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenManager
Lees verder
Zonder coach was het niet mogelijk geweest de tribe echt agile in te richten. Het gaat ook om een mindset verandering
Wat opdrachtgevers zeggen
Wat opdrachtgevers zeggenLeiderschapsteam ING NL
Lees verder
Het leiderschapsteam gaat jou misschien wel het meest missen. Ze nemen zich in ieder geval voor om vaker het andere perspectief in te brengen, ook als de coach er niet meer is.
Previous
Next