Ons aanbod

De kunst van het veranderen

Art2Change verstaat de kunst van het veranderen. Wij helpen leiders graag bij cultuur- en gedragsveranderingen. Wij hebben jarenlange ervaring als veranderexperts in grote professionele organisaties. Wij zijn in staat te kiezen uit een breed pallet van verschillende methoden en interventies en leveren daarbij maatwerk. Wij gebruiken meerdere lenzen om naar organisaties en naar veranderen te kijken. Zoals systemisch werken en systeemdenken, corporate antropologie, sociale psychologie en verandermanagement. Voor opdrachten waar dat gewenst is werken wij samen met een netwerk aan ervaren trainers & adviseurs.

Wij maken inzichtelijk waarom mensen doen wat ze doen en laten zien hoe je de cultuur en gedrag beïnvloedt. Wij zoeken naar de vraag achter de vraag. We gaan samen observeren, analyseren, doelgedragingen bepalen, communiceren, veranderen en reflecteren. We besteden aandacht aan het verbinden van aanwezige kwaliteiten en talenten in organisaties om zo nog beter kansen en potentieel in de organisatie te benutten. Vaak is creativiteit nodig om ingewikkelde complexe problemen op te lossen. Op een slimme manier verbinden en combineren, integreren, van elkaar leren, op elkaar voortbouwen en naar elkaar luisteren. Als leider wil jij – net als wij – toch ook niets liever dan dat de organisatieverandering slaagt?

Trainingen

Art2Change biedt unieke trainingen gebaseerd op een combinatie van verschillende bewezen methodieken. We bieden inzichten waarbij we dieper gaan dan het geven van tools en “tips and trics”

Organisatieadvies

Art2Change verstaat de kunst van het veranderen. Wij helpen leiders graag bij cultuur- en gedragsveranderingen. Wij hebben jarenlange ervaring als veranderexperts in grote professionele organisaties.

Maatwerk & Coaching

Heb jij de ambitie om jouw leiderschap in verandersituaties nog verder te ontwikkelen? Art2Change biedt leiderschapscoaching, inspiratiesessies en workshops op diverse veranderthema’s.

Onze werkwijze

We observeren de vastgeroeste patronen die ooit dienend waren maar nu niet meer. In ons werk verbinden we met de organisatie als geheel en de onderdelen. We zoomen ook uit naar het grote geheel waar de organisatie deel van uit maakt. We kijken naar de interactie tussen mensen van binnen en buiten de organisatie en het leiderschap. We gaan op zoek naar de keuzes en de kansen die er zijn om zo betere beslissingen te nemen en het potentieel van de organisatie te benutten. We staan stil bij waarom mensen de dingen doen die ze doen, bij hun belemmeringen en overtuigingen. 

Wij bieden een pragmatische aanpak, van toepassing op jouw organisatie en context. Dat kan bestaan uit training, advies en coaching. Cultuur-, gedragsveranderingen, transformatie, dat doe je niet in één heidag. Art2Change gaat in co-creatie met de organisatie door de organisatie. We observeren, analyseren, bepalen doelgedragingen, communiceren, veranderen en reflecteren. De kunst is om in de verandering uiteindelijk de nieuwe patronen en de nieuwe routines, ritmes en rituelen duurzaam te bestendigen en gezond, veilig en wendbaar te houden. Wij hebben de kunst geleerd in de praktijk en bij verschillende bewegingen: systemisch werken en systeemdenken, corporate antropologie, sociale psychologie en change management stromingen.

Wij volgen met ziel en zaligheid en maximale inzet onze passie! Dat geeft ons veel plezier en energie die we graag goed inzetten.
• Wij geven zowel online als fysieke trainingsprogramma’s en masterclasses, adviseren en coachen in organisaties.
• We willen graag impact bereiken en werken samen met de juiste mensen om de gedrags-/cultuurverandering te realiseren. 

Voor opdrachten waar dat gewenst is werken wij samen met een netwerk aan ervaren trainers & adviseurs.

Ben jij een leider van verandering in een organisatie met betekenis?
En spreekt ons verhaal jou aan? Neem dan contact met ons op voor verdere kennismaking!