Workshop systemisch veranderen

Workshop systemisch veranderen​

Wij bieden deze workshop ook Incompany aan!

Art2Change verzorgt 1 daagse workshops vanuit het systemische perspectief. 

Hoe kan het toch dat veranderen vaak zo’n gedoe is? Waarom vallen we zo snel weer terug in oud gedrag? Wat maakt dat niemand in beweging komt? Hoe komt het dat we zo hard werken maar we toch niet ons doel behalen? Herkenbaar? En kan dat ook anders? In deze workshop leer je veranderen vanuit een systemisch perspectief. Door een unieke combinatie van theorie, oefeningen en praktijkvoorbeelden is het geleerde uit de workshop direct toepasbaar in jouw dagelijkse werk.

• Je maakt kennis met de beginselen van systemisch kijken;
• Je kunt de verschillende fasen in een verandering herkennen;
• Je leert een aantal krachtige interventies die de gewenste verandering ondersteunen;
• Je ontdekt dat er voor succesvol veranderen meer nodig is dan de praktische zaken die je kunt regelen en organiseren.

Ontwikkeling:
Door te leren kijken naar veranderingen vanuit een systemische perspectief weet jij wat er nodig is om de verandering te laten slagen.

Doelgroep:
Voor iedereen die werkt met teams en organisaties in veranderende omstandigheden. Zoals teamcoaches, agile coaches, consultants, teamleiders, managers, projectleiders en programmamanagers.

De workshop systemisch veranderen wordt gegeven door onze ervaren trainers Monica Pals en Loes Verstappen.

1-daagse Workshop Live

Fysieke bijeenkomst

Plenaire sessie wordt afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De workshop maakt gebruik van een inspirerende omgeving zoals het strand waarbij theorie, casuïstiek, dialoog, uitdagende opdrachten en praktische tools centraal staan.

 

Art2Change biedt deze workshop ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie

Inspirational Studio 

Doelgroep 

Leiders en adviseurs die beweging willen creëren bij verandertrajecten en hun kennis over gedragsverandering in organisaties willen vergroten. 

Overige informatie

Data 2023 

Open inschrijving
Meld je aan via het contactformulier en vermeld bij bericht waarvoor je je wilt aanmelden.

Overige informatie

Deelnameprijs

Inclusief dag arrangement, uitgebreide vegetarische lunch aan het strand, trainingsmaterialen en een Art2Change certificaat.