Trainingen

Unieke trainingen

Art2Change biedt unieke trainingen gebaseerd op een combinatie van verschillende bewezen methodieken. We bieden inzichten waarbij we dieper gaan dan het geven van tools en “tips and trics”. Art2Change streeft naar duurzame veranderingen dus van onze trainingen mag je die diepgang verwachten die nodig is om succesvol te veranderen. Art2Change biedt trainingen die gericht zijn op anders kijken naar leiderschap en cultuur-en gedragsveranderingen. Onze trainingen zijn uitdagend en praktisch. De wereld verandert continu. De onvoorspelbaarheid, maatschappelijke uitdagingen, digitalisering, complexiteit en het verandertempo nemen toe. Leren sturen op cultuur, gedrag en anders kijken als leiders is cruciaal om daar effectief mee om te gaan. 

Onze trainingen geven jou als leider en adviseur de kennis en concrete instrumenten om jou in staat te stellen (verander) uitdagingen in de organisatie aan te pakken. Onze trainingen zijn zowel online als ook fysiek beschikbaar, bij onze studio in Noordwijk aan Zee of ergens anders in overleg. We bieden verschillende masterclasses, werkvormen en video’s die leiders inspireren tot een andere aanpak. De trainingen zijn gericht op een ervaring die leerzaam is en verschillende inzichten geeft. Wij geven jou de kennis en tools om succesvol te veranderen!

Bekijk hieronder een overzicht van onze trainingen. Neem gerust contact met ons op om te kijken welke training het beste aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Voor meer aanbod van workshop en inspiratiesessies, kijk bij Maatwerk & Coaching.

 

 

Overzicht van onze trainingen

Wat deelnemers zeggen
Wat deelnemers zeggenING Nederland
Read More
Wat een prettige manier om naar dingen te kijken; verschillende standpunten te zien en de patronen te herkennen.
Wat deelnemers zeggen
Wat deelnemers zeggenING België
Read More
Het is voor mij als een soort shocktherapie. Even stilstaan, tot mega inzichten komen, zodat je het ineens allemaal weer helder ziet.
Wat deelnemers zeggen
Wat deelnemers zeggenING Nederland
Read More
Het is voor mij een schatkaart: het is zo mooi wat je met gedragsverandering kunt bereiken.
Wat deelnemers zeggen
Wat deelnemers zeggenING Nederland
Read More
Verwondering over hoeveel er nog te doen is en hoeveel kennis en ervaring er beschikbaar is.
Previous
Next

Workshop Gedragsverandering

Essentials van gedragsverandering

Leergang
Behavorial Change

Succesvolle organisatieverandering

Masterclass Gedragsanalyse

Wat speelt er nu echt

Masterclass Gedragsinzichten

Waarom doen mensen wat ze doen

Masterclass Gedragspatronen

Inzicht in onbewuste interactie

Masterclass Gedragsinterventies

Interveniëren met passie

Deze workshop, masterclasses en Performing Arts leergang zijn ontwikkeld voor leiders, programma-change managers en adviseurs die organisatieveranderingen succesvol willen laten slagen. Vakmensen die geïnteresseerd zijn in cultuur en gedragsveranderingen en houden van inspiratie, uitdagingen en een praktische aanpak. We delen inzichten van onze learnings in de workshop, masterclasses en Performing Arts leergang. Deze zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar werkervaring en vele studies op gebied van gedragsveranderingen.