Masterclass Gedragspatronen

Inzicht in onbewuste interactie

In dit blok word je ondergedompeld in het systemisch werken in organisaties gecombineerd met de technieken uit de wetenschap. Ook staan we stil bij hoe effectieve en succesvolle besluitvorming tot stand komt.

• Hoe zorg je ervoor dat medewerkers meer initiatief en eigenaarschap nemen.
• Welke veranderingen hebben vanuit jezelf de grootste impact bij de medewerkers?
• Je leert verschillende gedragstechnieken
• Je ontdekt handvatten om belemmerende patronen te doorbreken en om als leider te groeien in authenticiteit en effectiviteit.
• Je leert hoe je bewuste besluiten kan nemen voor nu en in de toekomst?
• Je ontdekt wat het potentieel is van de organisatie en wat niet?

Ontwikkeling:
• Je kan disfunctionele patronen doorgronden, doorbreken of voorbij groeien
• Je weet hoe je als leider de gedragsverandering kan faciliteren
• Je weet welke aanpak beweging kan creëren in een verandering en past het toe

2-daagse Masterclass live

Fysieke bijeenkomsten

Vertaal de kennis naar jouw praktijk in de masterclasses. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De masterclass maakt gebruik van een inspirerende omgeving zoals het strand waarbij theorie, casuïstiek, dialoog, uitdagende opdrachten en praktische tools centraal staan.

Art2Change biedt deze masterclass ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie

Inspirational Studio 

Doelgroep 

Leiders en adviseurs die beweging willen creëren bij verandertrajecten en hun kennis over gedragsverandering in organisaties willen vergroten. 

2-daagse Masterclass online

Online sessie

Voorafgaand aan de training vindt er een intake plaats via een intake formulier. Op basis van de intake kunnen wij rekening houden met de leerdoelen en aandachtspunten. Op de dag van de Masterclass krijg je toegang tot de video’s en opdrachten. Je gaat hiermee zelfstandig aan de slag. Bij de tweede dag in de middag is er ruimte voor persoonlijke coaching voor al je vragen en aandachtspunten. Laat je 30 minuten coachen op je eigen vraagstukken. Om 16 uur sluiten we af met een groepssessie om zo samen meer verdieping te creëren met de andere deelnemers. 

Leer je liever in je eigen tijd? Als je jezelf inschrijft ontvang je van ons zes maanden toegang tot de leeromgeving. Dan is er voldoende tijd om het interactieve videomateriaal en het inspirerende zelfstudie materiaal op een rustig moment te bekijken. We bieden de mogelijkheid om zelf een coaching sessie in te plannen en de uitwerking van je casus in te sturen. 

Overige informatie

Data 2022/2023 

Deelnameprijs

Exclusief kosten voor overnachting. Inclusief dag arrangement, uitgebreide lunch aan het strand, trainingsmaterialen en een Art2Change certificaat.