Workshop essentials van gedragsveranderingen in organisaties

Workshop essentials van gedragsveranderingen in organisaties

Wij bieden deze workshop ook Incompany aan!

Wij delen onze ervaringen, inspiratie en lessen van de afgelopen 20 jaar om veranderingen in organisaties succesvoller te maken. Een waardevolle investering in jezelf en voor organisaties.

• We delen onze learnings vanuit de systemisch, antropologische en psychologisch perspectief om gedragsveranderingen in organisaties aan te pakken
• We gebruiken het Art2Change lemniscaat model een frisse blik gericht op gedragsveranderingen
• Je leert wat invloed heeft op gedrag
• Je ontdekt welk gedrag je kan aanpakken om beweging te creëren
• We delen een aantal interventies welke je kan doen om de gedragsverandering te laten slagen

Ontwikkeling:
De basis essenties van gedragsveranderingen in organisaties waardoor je professioneler en succesvoller wordt in veranderingen.

Fysieke bijeenkomst
Plenaire sessie wordt afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De workshop maakt gebruik van een inspirerende omgeving zoals het strand waarbij theorie, casuïstiek, dialoog, uitdagende opdrachten en praktische tools centraal staan. Art2Change biedt deze workshop ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

1-daagse Workshop Live

Fysieke bijeenkomst

Plenaire sessie wordt afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De workshop maakt gebruik van een inspirerende omgeving zoals het strand waarbij theorie, casuïstiek, dialoog, uitdagende opdrachten en praktische tools centraal staan.

 

Art2Change biedt deze workshop ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie

Inspirational Studio 

Doelgroep 

Leiders en adviseurs die beweging willen creëren bij verandertrajecten en hun kennis over gedragsverandering in organisaties willen vergroten. 

Overige informatie

Data 2023 

Open inschrijving
Meld je aan via het contactformulier en vermeld bij bericht waarvoor je je wilt aanmelden.

Overige informatie

Deelnameprijs

Inclusief dag arrangement, uitgebreide vegetarische lunch aan het strand, trainingsmaterialen en een Art2Change certificaat.